12 Kasım 2012 Pazartesi

Çok uykum varken yazdım bunu ben

 Biraz fotoğraf eklemeli diye düşündüm.Dün Rüzgar'a ikea'dan bir uyku tulumu tulumu aldım.Bir çok yerden baktım.English home,zara,mothercare,f&f filan...Çoğunun iç malzemesi polyesterdi ve ölçüleri 0-6 aydı.Bu tulumum iç malzemesi pamuk ve 6-18 aylık bebek kullanabiliyor.Bacakları çıplakyatırdım dün gece.Ara ara fermuarını açıp üşüyüp üşümediğini kontrol ettim ve sonuç mükemmel :) sıcacıktı.
 Odamızdan kareler ...
 Varı yoğu Çikosu :)
 Soldan sağa , Snake,Sarman,Maymuş :)
 Şimdi yeni bir alışkanlık kazandırmaya çalışacağım.Tulumu giydiği anda uyuması gerektiğini anlayacak ve uyku moduna geçecek.Tabi bu benim umudum.Bakalım zaman ne gösterecek.Şimdi biberonla mama içeceğini önlük takmamızdan anlıyor ve heyecanlanıyor.Umarım bu tulum işi de aynı vazifeyi görür.
 Üzerindeki bu body 6-9 aylık f&f marka.Yaşasın kipa yaşasın f&f ,yaşasın mothercare'e vermek zorunda kalmadan da çocuğumu şık giydirebilme imkanı,yaşasın cebime kalan paracıklar :))
 Çoğu hediye olan ufak tefek oyuncaklar..plastik takıntım olduğundan,oyuncaklarımızın çoğu ya el örgüsü ya da ahşap olarak geliyor.


Bu da annesinin atkısına bağladığı oyuncaklarla çıldırasıya eğlenen Rüzgar Paşası :))

Herkese sevgiler.

Bu arada çekiliş olmuş.Hep geç kalıyorum bu tür aktivitelere.. :) Zeynep biiiiiirrrrrr sürü hediye almışşşş :) Güle güle kullansın.

Haydi öperim çokca :) Öpün sevin okşayın,mıncıklayın besleyin yıkayın uyutun bir daha sevin okşayın öpün kuzucuklarınızı...byeeeeeeeeee

13 yorum:

  1. Son resimdeki gülüşe bak,yerim onu :)Cicileri de çok güzel güle güle kullansın :) Biz de bekleriz..sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Maşallah Rüzgara tam bir topaç olmuş bu annesi çok tatlı. Uyku tulumuna da alışır merak etme. bizim de çoğu giysimiz F&F çok seviyorum ben de ürünlerini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa f&f orada da var mı?Valla ben çok memnunum :)

      Sil
  3. Tam yemelik oldu ama bu yaa artık tontoş tontoşş :)
    Tulumu da pek güselmiş,mışıl mışıl uyusun içinde kuzu, şu Çikodan ben de alcam ayrıca hihih :)❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al al çiko hayat kurtarıyor.Ufaklıkları en az 15 20 dk oyalıyor.Çamaşır as,bulaşıkları makinaya yerleştir,evi toparla ohooooo bir sürü iş yapılır :))

      Sil
  4. Ben bgn sana yorum yazdım ama inan galiba bitirmeden arayA başka birşey girmiş ve pc kapanmış:(Tulum ben de beğenemdeim daha,ikeaya baktım beden yoktu.Bu FF marka nerede var canım,ben hiç duymadım.Oğlun ççoook şeker ve uysal bir bebeğe benziyor maşallah:)

    YanıtlaSil
  5. Canım f&f kipanın ürünü.Kipalarda satılıyor da ben tulumu ikea'dan aldım :) 6-18 ay.Bir tane kalmıştı hemen bulunca aldım :)

    YanıtlaSil
  6. Maşallah ya nasıl da tatlı bakıyor:)Tulumunu çok beğendim, güle güle sıcak sıcak giydir annesi:)

    YanıtlaSil
  7. Rüzgar'cık çok tatlı maşallah.kıyafetlerde birbirnden şık ve ciic..malasef ben bu ucra kentlerde o dediklerinden hiçbirini bulamıyorum ancak burdan görüp heves ediyorum.nette de satışları yok varsa da ben bilmiyorum....Tulumla ilgili umutların gerçek olur inşallah:))

    YanıtlaSil
  8. çuval tipi tulumlarda alternatif çok ama malesef benimkiler gibi ayağı başı sürekli hareket halinde olan bebekler için uykunun bölünmesi demek!eğer bu tip tuluma alıştırırsan şimdiden büyüdüğünde de çok rahat edersin bence
    neredeyse 3yaşına kadar uyku tulumu giydiren arkadaşım var çünkü uzunca bir süre üstlerini örtmek mümkün olmuyormuş!
    güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  9. öncelikle geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.benimde beş aylık bir kızım var. rüzgara ve tüm evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler diliyorum. ve soruma geçiyorum :) fotoğraflardan birinde ördekli nevresim takımı gördüm onu nerden aldınız acaba çook cici :)

    YanıtlaSil