6 Aralık 2012 Perşembe

Annemi nasıl delirttim :/


Yetişin komşularrrr ,bir huni getirin bana :))) 


Önlüğünü çekip çıkarıp yoğurdu yeleğine yediren Rüzgar paşası 
Çok kötü nezle oldu benim oğlummmmmmmm :(
Onca oyuncak içinde
babaannesinin namaz örtüsünü seçen 
dişleri kaşınan 
güler yüzlü
sempatik 

.bir o kadar meraklı ve yakışıklı erkek :) 

YA çok uykum var.Nezleden uyuyamıyor gece.Genzine akıyor ve hooop uyanıyor öksürerek.Sesi de koca herif sesi oldu.Başka bir çocukmuş gibi geliyor :) Gündüz uyuyor bol bol.Umarım hastalık sonrası gece gündüz kavramlarının karıştırmaz.Yoksa temelli,ciddi ciddi hunilik olurum.

Uykusuzluk zor zor :) Anne adaylarına duyurulur.Keşke buzdolabına süt sakladığımız gibi uykuyu da stoklayabilsek.Şöyle kapsül kapsül uyku yutsak.Uyumuş gibi dinlensek.Ulan bir de ileride böyle bir şey çıkarmış.Rüzgar bunları okuyacağı yaşa geldiğinde "Anne sen bir dahisin" dermiş.Ben de "yok o jetgillerin yazarının dahiliği oğlum" derim.Ispanağı bile kapsül olarak yiyorlardı ya :) 

Normalde böyle deli saçması şeyler yazmam.biraz deniz,biraz uyku bütün isteğim buydu :)))

7 yorum:

  1. bu uykuyla yine bile iyi yazmışsın onca resim eklemişsin, hemen iyileşsin rüzgarcık acil sifalar bol uykular

    YanıtlaSil
  2. Nasıl tatlı birşeysin sen Rüzgar paşa, maşallah sana:)Çok çok da geçmiş olsun bir an önce iyileşsin, gündüzü gündüz geceyi de gece bilsin, annesiyle geceleri mışıl mışıl uyusun:)

    YanıtlaSil
  3. aah ah uykusuzlugu yasamayan bilmez kardes ;) buaralar bizde uykusuzuz.. allah miniklerimize saglik, uyku,huzur,sakinlik versin amin :)

    YanıtlaSil
  4. rüzgarrr burnunu ısırmak istiyorum..Kuzu hastamı oldun sen..geçmiş olsun..Anneciği sana ne desem kar etmez:)) Uykusuzluk çok zor gerçekten biran önce iyileşsin kuzun bol bol uyusun sende dinlen inşallah

    YanıtlaSil
  5. aaahhhh ahhhh o dertten bizde muzdaripiz.. elimde burun aspiratörüyle dolaşıyorum ama artık görünce başlıyor ağlamaya.. Biraz büyüsün ilk önce burnunu karıştırmayı öğreticem dermişim :D Acil şifalar hepimize..

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun burun tıkanıklılığı çok zor umarım biran önce düzelir...

    YanıtlaSil
  7. Ay sağolun kızlar...Yıkadım uyuttum şimdi.Sanki biraz daha rahat gibi bugün.Bebişi hasta olanlara bizden de şifalı şifalı bir geçmiş olsun dileği geliyoooooooooorrrrrrrrrr hooooooooppp yakalayınnnnn.

    GEÇMİŞ OLSUNNNNNNNNNN !

    Aha şimdi kesin hepsi iyileşecek kuzuların.Yerim onların totosunu bennnnnnnnnnnn :)

    YanıtlaSil