9 Aralık 2012 Pazar

Öyle Bir Annem Var ki...

Düşündüm de hep Rüzgar'dan,kendimden ve kendi anneliğimden bahsedip duruyorum.Hoş bu blog bunlardan bahsetmek için yazılmadı mı?Öyle elbette ama bugün annemden bahsedesim var.

Şu an Türkan Şoray'ın imza gününde.Biraz önce aramış "Ece burası çok kalabalık,izdiham oldu çok güzeeelllll" diye bağırıp kapattı :))) Türkan Şoray'ın kitabını alabilmesi için kredi kartında yeterli limit yokmuş ve yanında da yeteri kadar nakit yokmuş.Orada artık kim bilir nasıl üzüldü ki,ne triplere girdi ki :) satıcı kız 10 TL ye vermiş.

Çok renkli bir kişilik annem.Sabah buradaydı."Hah dedim sen buradayken ben biraz evi toparlayayım,ütü yapayım,sen de Rüzgar'a bak"."Tamam" dedi.Ben banyodayken  "Ece bu feyste,Naber Yıldız yazıyor,kim bu bana naber diyen bir baksanaaaaaaa" diye bir ses yükseldi.Ardından da küçük küçük söylenen,ağladı ağlayacak Rüzgar'ın sesi.Çocuğu oyun halısına bırakmış feys! lerde geziniyor hanım efendi.Hadi dedim kendi kendime seslenmeyeyim,girsin kadıncağız,evdeki bilgisayarları bozuk.Ama sorular bitmiyor ki "Bu adam beni niye ikide bir etiketliyor,sileyim mi ki,ayıp olur mu,anlar mı sildiğimi,bu fotoğrafları herkes görüyor mu,nasıl büyük harfle yazacağım,silme tuşu hangisiydi..." Ahhhhhhhhhh yangın var diye bağırasım geldi.Neyse kızdığımı anladı da çocukla ilgilenmeye başladı - kısa süreliğine - Sonra "Ece bana biraz makyaj yap,şimdi o güzel kadının yanında çok çirkin kalmayım,daha fotoğraf çektirip feyse koyacağım" dedi. :)))) Hay Allah'ımmmm.Bir de saçlarını mı sarsaymışız maşayla,yoksa böyle daha mı güzelmiş.Keşke geceden bigudiyle sarıp yatsaymış.Parfümünü de koymamış çantasına.Ben de şöyle güzel bir koku var mıymış...

:)))

Neyse gitti bakalım.Kendini de öyle iyi biliyor ki.Şimdi ben orada kim bilir neler yaparım.Keşke sen de gelseydin de görseydin.İki gülerdik diyerek gitti.

Görenler sanır ki hiç derdi tasası yok.Hani derler ya bilmemnesi bilmemnesine denk diye.Hah işte dışardan bakınca aynen de öyle görünür.Ama dertsiz insan mı olur?

Bugün Rüzgar'a diyor ki,"Oğlum annen seni daha doğmadan bir sevdi bir sevdi ,hiç kimse bütün ömrü boyunca böyle sevilmemiştir".Onların zamanında hamilelik şimdiki gibi kadınların çok bilinçli yaşadıkları bir süreç değildi sanırım.Dolayısıyla benim o araştıran,bebeğiyle konuşan,seven hallerim garip gelmiş olacak ki öyle bir cümle kurdu.

Ahhh neyse Rüzgar uyandı.Bakalım gitsin gelsin de annem.Gelişmeleri yazarım.

Cümleten öpücüklerrrrr


İşte kendisi...Fotoğraf makinasına bakmadığı fotoğraflarda daha güzel görünüyormuş :)


7 yorum:

  1. anlaşılan o ki anneciğinin ruhu genç..maşallah valla bayıldım ben kendisine,yaşam enerjisinee..

    YanıtlaSil
  2. siz ana kız rol değişmişsiniz anlaşılan. maşallahh ama ;)

    YanıtlaSil
  3. :) Ne keyifli bir yazı. Yaşasın anneler ve anne olmak. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Yazdıklarına bakılırsa annen gerçekten çok renkli ve sempatik bir kişiymiş. Bayıldım muhabbetine, çok tatlı:)Kim bilir ileride Rüzgar da belki bir blog açar senden bahseder renkli kişilik diye:)

    YanıtlaSil
  5. Selam kızlar evet çok renkli bir kişilik :)) Fotoğraf çektirmiş üç dört poz.Koyarım buraya bana gönderdiğinde.

    Öpücüklerrrr

    YanıtlaSil
  6. ne kadar yaşam dolu keyifli bi insan belli anlattıklarından.demek makinaya bakmadığında daha güzel çıkıyomuş ha,çok hoşuma giti annenin halleri insan yanında hep keyifli olur herhalde.hoşçakal canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa sormaaa :))) YOk yok keyifli cidden.Kızlar nasıl sen neler yapıyorsun?

      Sil