19 Aralık 2012 Çarşamba

Sallama olayımız bittiiii

Yaşasınnnnnn!!!!!

Çok önemli bir şey değil belki ama artık Rüzgar'ı ayağımda sallamıyorum. Geçenlerde eğer beceremezsem kendime dert etmeyeceğime söz vererek Rüzgar'ı karyolasında uyutmayı denedim. Ben de yanına uzandım 1.55 cm olmanın avantajı ile rahatlıkla sığabildim kaybolmasına. :)  Sonra zannettim ki saatler burada yatacağız o ağlayacak ben de biraz mücadele edip sonra kaldırıp ayağımda sallayacağım. Fakat hiç de sandığım gibi olmadı.Oğlum biraz yanağını sıkt biraz saçlarımı çekti.Birazcık ağladı ama sonunda uyudu...:)) Yine zannettim ki bu seferi tatlı bir tesadüftü bir daha böyle uyumaz. Yok vallahi yanılmıştım.Rüzgar yatağına yatıyor, korkulukların arasından elini tutuyorum,bazen yanına da yatıyorum ve uyuyor. Şimdiki planım ileride elini tutmak yerine yanında olduğumu bilsin diye uyuyana dek ninni söyleyerek uyutmak.

Dedim ya belki çok önemli bir şey değil ama yine de kendimle gurur duyuyorum.Kitabımı yazma işine gelince hala bir tek satır bile yazmadım. Kavak yellerini izliyorum.Kendimi genç, mutlu, enerjik hissetmemi sağlıyor. tüm arkadaşlarım ergen misin sen diye dalga geçse de mutlu oluyorum izlerken ne yapayım.:)))Al işte şimdi de Aşk-ı Memnu başladı onu da izleyeceğim:)))

Hazır Rüzgar uyurken bir yandan da ütü yapayım bari haydi görüşürüz kızları


7 yorum:

  1. Bence çok da önemli birşey, kendinle gurur duymalısın zaten:) Senin yanında olduğunu bilince güven duyuyordur, hep böyle olsun inşallah, ileride de uykum geldi anne deyip, kendisi gidip uyusun:))

    YanıtlaSil
  2. çok sevindim. benim oğlumun adıda rüzgar 40 gün anneanne babaanne o kadar çok salladılarki oğlumu alıştı 6 aya kadar bende salladım en son baktım olmadı bende aynen bu şeklilde uyuttum ve başardım büyük rahatlık. hem çocuk daha iyi uyuyor

    YanıtlaSil
  3. bir meleğin günlüğü19 Aralık 2012 07:02

    önemli olmazmı valla bence dünyayı kurtarmak kadar mühim.tek başına uyuması anne için inanılmaz rahatlık.salla salla bı müddet sonra ben zıvanadan çıkıyorum :((

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun canım çok rahat edeceksin:)İnşallah hep böyle devam etsin:)

    YanıtlaSil
  5. Ya kızlar çok sağ olun biraz önce neredeyse ayağımda sallayacaktm yani bir anlık üşengeçliğim aşağı yukarı on günlük emeğimizi çöpe atacaktı. İnşallah bir daha böyle kör şeytan yellemez :))

    YanıtlaSil
  6. ne güzel.. darısı başımıza :)

    YanıtlaSil