1 Aralık 2012 Cumartesi

Yeniden Kitap Okumaya Başladım A Dostlar :)

 Biraz fotoğraf yayımlayayım dedim.Bu arada daha önce yazmış mıydım bilmiyorum ama "Fotoğraf çekilir,resim çizilir" Israrla fotoğrafa resim denilmesi hatta windowsun bile Fotoğraflarım değilde Resimlerim diye bir klasör bulundurmasını çok gücüme gidiyor :)) Bana neyse ? Neyse ben Rüzgar'lı karelere devam edeyim.
 Oynayacak diye heves edip önüne oyuncak yığma çabalarımdan bir görüntü :) Artık Çiko'dan gönlü geçen Rüzgar kendine yeni yüzler,yeni sesler,yeni dokular aramakta.
 Babasına "Adam oldu benim oğlum" deyip şaka yapıyordum.O da çekmiş :)) Allah'ım yürüdğü koştuğu evlendiği,çoluk çocuğa karıştığı güzel bir işi gücü olduğu günleri de göstersin bize inşallah.
 Çıldırasıya eğlenen Rüzgar :) Alışması için sevdiği oyuncaklarını da bağladım ilk gün.Şimdi çıkardım sadece halının kendi oyuncaklarıyla oynuyor.O yuvarlak bölümde ışıklı sesli bir oyuncak var.Ona bağlı olan oyuncağı salladıkça rengarenk ışıklar saçılıyor ve doing doing,hahahaha,zıng,bıng filan gibi sesler çıkıyor.
 Arada dişlerimizi de kaşımak lazım değil mi ama ?Bu ara dişlerden yana sıkıntımız sonsuz.Henüz dişi çıkmadı ama diğer yazarlardan okuduğum kadarıyla en fazla on beş günü a
Allah'ımmmmmmm :))) Bu çocuk beni öldürecek.Severken dişlerimi sıkmaktan kırılacaklarından korkuyorum.Halısına deli oluyor deli :) İki günlük edecek kıracak diye korkuyorum.Bir ara acaba internetten ikinci el mi alsam diye düşünmüştüm ama dedesi parasını verince küt diye atladım.

Haaaaaaaa bu arada unutmadan Ankara'da yaşayan arkadaşlara duyurulur.Yeni ziraat mahallesi'nde oyuncak toptancıları var.İki sokak sağlı sollu oyuncak toptancılarıyla dolu.Hem markalı ürünler hem markasız ürünler,şaka malzemeleri,doğum günü,parti malzemeleri,okul kırtasiye malzemeleri hepsi hepsi var.Benim bile gidince gözüm döndü hepsini alasım geldi.Bu oyun halısı chicconun kendi mağazasında 170 lira,internette 139 lira.Oradaki etiket fiyatı 112 liraydı ben nakit 100 liraya aldım.

Özellikle Uğur Oyuncak diye bir yer buldum.Orada hem chicco,fisher price,playgro gibi kaliteli markalar var hem de pazar da satılanlardan var.Çeşit çok bol.(Ben de reklamcı gibi oldum) Yürüteçler,sallanan atlar,arabalar ohoooooo neler neler var.Ankaralılar'a gidin derim.

Bunların dışında Rüzgar hala şöyle bir yanıma döneyim,şöyle yüzüstü kollarımın üzerinde bir durayım filan demiyor.Gayet ekabir şekilde 67 yatıyor.Ayrıca 2,80 insan mı olur?

Geçenlerde Küçük Mucizeler Dükkanı'nı okumuştum.Geçenlerde dediğim de hamileydimmmmm :)))) Ahahahah.Neyse işte...Bu sefer gerçekten geçenlerde D&R'dan üç tane kitap aldım.Bir Yumak Mutluluk'a bakmış çok pahalı diye alamamıştım.Aslında pahalı değil de artık alışveriş yaparken ona vereceğim parayla Rüzgar'a neler alabileceğimi düşünüyorum.Ve her seferinde o beğendiğim şeyi almayıp Rüzgar'a bir şeyler alıyorum.Neyse tam D&R'dan çıkarken bazı kitapların 9 liraya indiğini gördüm.Bir Yumak Mutluluk,Küçük Düşler Büyük Umutlar ve Ruh ve Yürek'i aldım.Bir Yumak Mutluluk bitmek üzere.Küçük Mucizeler Dükkanı'nı da çok severek okumuştum.Gece yatmadan önce bir yirmi sayfa filan okuyorum.Hem mis gibi uyuyorum hem havam değişiyor ,iyi oluyor.

Arkadaşım aradı bana geleceklermiş oğluyla.Sonra yine yazarım.

Sevgiler herkese..Bebeciklerinize sağlıklar....

9 yorum:

  1. Anamm bu Rüzgarcık çok şeker olmuş ya..Yürüme alıştırmalarına erken başlamışssınız,dur daha dur nasılsa o diyecek "anne hadi tut elimden gezelim "ozaman bol bol gezdirecen onu annesi..Bizimki durdurak bilmiyor.oturtmaya çalışıyorum ayak diretiyor....

    Hepimiz aynıyız,artık alışveriş önceliğimiz bebekler.Bende önceden internette vs de kendim için gezinip kıyafet kitap vs bakarken,artık tüm bebek sitelerine üyeyim habire Yiğite çalışıyorum:)

    Bende kitap okumaya çalışıyorum ama hala elimde "kimya hatun" var birtürlü bitiremedim 200 sayfalık kitabı..biran önce bitirip yenişeylere geçmem lazım..okurum diye habire alıyorum ama ,,birikti baya okunacaklar

    o değilde ben ne çok konuşuyorum yaa..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimya Hatun mu?Dur bir inceleyeyim merak ettim,adı çok güzel :))

      Ya bu arada bütün arkadaşlarım internetten alışveriş yapıyor ben daha bir iğne almadım çok merak ediyorum bu internetten alışveriş işini :)) Butikbebeye üye olmuştum bi incelemek lazım.

      Yiğit nasıl bu arada?

      Sil
    2. bir meleğin günlüğü1 Aralık 2012 22:42

      Sinan yağmurun kitabı..burda avm olmadığından elim mahkum internetten alıyorum ..Aman boşver bulaşma valla bağımlılık yaratıyor aldıkça alıyorsun sonra:))
      Yiğit iyi şükür.Bugece uyudu sonunda..Gazıda var hala bilemedim ne gazlı bu oğlan..yüzüde baya hafifledi .krem işe yaradı saırım

      Sil
  2. Maşallah Rüzgara :)İnşallah sorunsuz sıkıntısız hiç anlamadan sağlıkla çıkar dişleri

    YanıtlaSil
  3. allahım beni gaza gelmekten koru,niyemi,rüzgarın resimlerine baktıkça bi bebek doğurasım geldi.ama benim kızlar büyüdü,birazda olsa rahatlamış gibiyim, gerçi büyüdükce derdide büyüyo ya neyse.lafı uzatmaya başlamadan, kısacası rüzgar burdan çoook tatlı görünüyo,kocaman MAŞALLAH.ececim ben ankaralıyım benim küçük kızım tam bi oyuncak koleksiyoncusu alır alır doyamaz,o dediğin yeri benim bi ziyaret etmem lazım fiyatlar uygunsa tam bize göre,yoksa bu bizim minik cadı bizi batıracak.ya ben ne çok konuştum,yazdıkca yazasım geldi valla,nerdeyse günümün nasıl geçtiğini anlatmaya başlıycam şimdi neyse susuyorum.hoşçakal.

    YanıtlaSil
  4. Yap bir tane daha ne güzel yükün hafiflemiş :))

    Ya orası bi cennet çocukları götür kendilerini kaybederler.Fiyatlar da dısarıya göre çok uygun.Rüzgar durmuyor tekrar giriyim de yeri ile ilgili detay yazarım öptüm :)

    YanıtlaSil
  5. maşallah bittim pozlarına ham ham yap annesi onu benim için

    YanıtlaSil
  6. Ah bizim de kitap okuyacağımız günler gelecek ha? Suan inanamıyorum :)
    Bebecin cok tatlı annesi maşallah, öperiz.

    YanıtlaSil