1 Ekim 2012 Pazartesi

y.o.k

Hayalini kuramayacağım günler geçiriyorum çok şükür.Bu sabah Mehmet'i işe uğurlarken "Mehmet evimiz yuva oldu,şuna bak ne güzel uyuyor,her yerde oyuncaklar biberonlar..." dedim."Yaaa annesiii evet hadi ben işe geç kalıyorum" dedi gitti. :) İnsan şöyle "Evet aşkııımmmmm,yuvamın dişi kuşu,karadutum,çatal karam,çingenem,nar tanem,nur tanem,birtanem" filan gibi şeyler bekliyor da Memoş efendi biraz sıkıntılı bu tip konularda :) Onu da öyle kabul ettik artık.Galiba bu sene işe başlamıyorum.Ekimin üçünde senelik aidatımı yatırmam lazım Mehmet'e söyleyecek oldum bu sene yatırmayalım dedi.Yani ikimiz de dile geitrmiyoruz ama ben sanırım en azından yaza kadar işe başlamayacağım.Zaten şimdi başlasam kasımda aralıkta ocak,şubatta hatta martta iş olmaz.Hareketlenirse marttan sonra o da temmuza kadar sürer,sonra yine durulur.2013 Eylül işe başlamak için en iyi zaman o zaman kadar da Rüzgar koca herif olur.Dedesine söyleriz,onun sanayide eşi dostu çok bi yere çırak veririz.Eli ekmek tutsun canikomun :)

Geçenlerde Mehmet'e dedim de dedesi onu sanayiye çırak versin diye,"seni versin dedesi" diyor :))))))

Uyandı yavru kuşum.

Bin şükür Allah'ım sana.

P.S;düşünüyorum düşünüyorum hatırlamaya çalışıyorum,arıyorum,tarıyorum;Rüzgar'dan önce hayatımın bir anlamı var mıydı diye?Cevap hep aynı;YOK!

3 yorum:

  1. haklısınız..düşününce bebebğimden önce zamanı neyle nasıl geçirioyrdum,yada nasıl mutlu oluyordum...Rabbim herkese yaşatsın bunu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa amin dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim :)

      Sil
  2. İnsan "Neden yaşıyorum?", "Ben bu dünyaya niye geldim?" sorularını belki ömrü boyunca kendine sormuyor ama anne olunca cevabını buluyor: "Bebeğim için!"
    Sanayiye çırak verecekmiş pehhh... Sen seneye Eylül'de ondan nasıl ayrılacaksın onu düşün (;

    YanıtlaSil