17 Mayıs 2012 Perşembe

32 haftalık olduk bile (Maşallah)







Canım oğlum,karnım burnumda,bense hala gezmelerde tozmalardayım.Salı günü Amasra'ya gittik,oradan da Safranbolu'ya geçtik.Keşke göbeğimin ortasında şeffaf bir pencere olsa da sen de gittiğim yerleri görebilsen,içeriden seyretsen en azından :) Şu an karnımın sol tarafında ağır ağır kayıyorsun,saat kaç oldu sen hala uyumuyorsun.Tatlı oğlum,akıllı oğlum.Buluşmamıza sadece 8 hafta kaldı.8 haftalık hamileyken 32 hafta nasıl geçer diyordum.Şimdiyse 8 hafta geçmek bilmiyor.Herkes bu günlerinin tadını çıkar.Bebek gelince hiç uyumayacaksın filan diyor.Ben razıyım uyumamaya,yorgunluğa,yeter ki sana sağlıkla kavuşayım.Canım oğlum,kendim için değil senin yıpranmaman için düzgün uyuyan,düzgün emebilen bir bebek olmanı diliyorum.Umarım gaz problemi yaşamayız.Umarım rahatça emebilirsin,bol sütüm gelir inşallah.Bir de güzel güzel uyudun mu ,uyuya uyuya büyürsün can oğlum benim,armağanım.

Hala endişelerim,korkularım geçmedi.Hatta gün geçtikçe daha da çoğalıyor.Bu sefer sağlıkla doğum yapabilecek miyim.Erken doğum mu olacak?Doğum da başımıza bir şey mi gelecek.Bir sürü kaygı,bir sürü endişe.....Hiç kötü senaryo yazmıyorum,hep iyi şeyler çağırıyorum ama korkular işte o korkular yok mu?

Ben de herkes gibi doğum hikayemi yazmak istiyorum buraya tüm detaylarıyla :) Benim gibi meraklı hamişler okusunlar diye.Hatta bak aklıma geldi ben biraz doğum hikayesi okuyayım ve doğum fotoğraflarına bakayım.

Baban babaannenlerde.Bugün biraz geç gelecek.Necipler oradalar.Ben de gündüz oradaydım,yorulunca eve geldim.Mehmet de Işıl'ı sevmeye gitti.Işıl uyuyunca gelir.

Öptüm oğlum ellerinden parmaklarından anneciğim.


1 yorum:

  1. prensesimin prensi sen annenle babanla gezmeleremi gittin oğlum annen baban mutlu mutlu gezmişler maaşallah .ALLAH mutluluğunuzu daim etsin.

    YanıtlaSil